کلاس های آموزشی در حال ثبت نام

  • کلاس ماساژ سوئدی و رفلکسولوژی  بهار 1400
  • کلاس ماساژ سنگ داغ و سوئدی بهار 1400
  • کلاس ماساژ صورت و زیبایی و تای ماساژ بهار 1400
  • کلاس کاربر ماساژ بهار 1400
  • پکیج آموزشی شامل (فیلم ، جزوه ، کلاس رفع اشکال ) برای تمامی کلاسها رایگان می باشد.
  • دوره های ماساژ با مدرک فنی و حرفه ای و بین المللی است.
  • دوره های فشرده یک روزه و دو روزه برای عزیزان شهرستانی هم برگزار می شود.
  • شماره تماس ثبت نام  09193006402 واتسآپ یا تلگرام

آموزش ماساژ پا برای رفع خستگی در چند دقیقه

نوشته شده توسط Nader Zahiri. Posted in مقالات ماساژ

ماساژ پا روشی عالی برای رفع خستگی فرد در یک روز خسته کننده است . ماساژ پا همچنین می تواند به معضلاتی مانند سردرد ، بی خوابی و استرس کمک کند.  با ماساژ قسمتهای بالای پا و همچنین پاشنه پا یا انگشتان پا شروع کنید. می توانید حرکات ماساژ عمیق تری روی مچ پا ، کف پا و نقاط فشار انجام دهید تا هرگونه تنش آزاد شود و یک تجربه ماساژ مثبت برای فرد ایجاد کند.در ادامه چند تکنیک ماساژ پا برای رفع خستگی و تنش روزانه را به شما آموزش میدهیم.

تکنیک های ماساژ پا برای رفع خستگی:

1_قسمت بالای پا را با شست خود مالش دهید. از نوک انگشتان پا شروع کرده و به آرامی به سمت مچ پا حرکت کنید. از پاهای آنها به عقب حرکت کنید ، از مچ پا شروع کنید. فشار محکم را با شست خود اعمال کنید. دو یا سه بار پای آنها را بالا و پایین حرکت دهید. پای آنها را نزدیک به ناحیه سینه خود نگه دارید ، تا بدنتان به طرف آنها تکیه داده شود. این به شما کمک می کند تا فشار مناسب را روی پای آنها اعمال کنید.  حتما از قدرت وزن بدن خود به جای عضلات موجود در شست خود استفاده کنید تا پاهای خود را ماساژ دهید. استفاده از فقط عضلات در شست شما می تواند باعث شود که آنها دچار گرفتگی و خستگی شوند.

2 _قوس کف پا را ماساژ دهید. از شست خود استفاده کنید تا فشار کمتری را به قوس کف پای آنها ، درست زیر توپ پای آنها وارد کنید. یک انگشت شست را در جهت عقربه های ساعت و دیگری انگشت شست را در جهت عقربه های ساعت در حلقه های کوچک حرکت دهید. این کار را حداقل 30 ثانیه انجام دهید.شست خود را در انتهای مخالف پای آنها قرار دهید و آنها را به سمت یکدیگر سوار کنید. این کار را حداقل سه تا پنج بار انجام دهید ، با حرکت به بالا و پایین کف پاهای آنها. اطمینان حاصل کنید که هنگام ماساژ دادن آنها ، پای آنها را محکم و با کمی فشار می گیرید. لمس های سبک و نرم می توانند برای بیشتر افراد خوشایند باشند و از ماساژ دور شوند.اگر فرد درد زیادی روی پاهای خود دارد ، بیش از حد به آنها فشار وارد نکنید زیرا این امر می تواند منطقه را تحریک کند .

 

 

 حتما بخوانید:آموزش ماساژ پا را از کجا شروع کنیم؟

 

3_پاشنه پا را مالش دهید. انگشت شست خود را به سمت بالا و پایین تاندون آشیل خود حرکت دهید ، که از پاشنه پا و مچ پا تا عضله گوساله عبور می کند. پاشنه پا را در حرکات دایره ای با استفاده از انگشتان دست خود مالش دهید.شاید لازم باشد پا را با یک دست بلند کنید تا بتوانید به پاشنه آنها دسترسی پیدا کنید.  پوست این ناحیه تمیز و خشک است ، بنابراین می توانید روغن ماساژ یا لوسیون را روی دستان خود بمالید تا به کاهش هرگونه اصطکاک کمک کند.

 

 

4_هر انگشت پا را فشار داده و بکشید. پای خود را با یک دست ، درست زیر طاق نگه دارید. با دست دیگر ، انگشت شست خود را در بالای انگشت بزرگ خود قرار دهید. انگشت شاخص شما باید زیر انگشتان بزرگ آنها باشد. پنجه را کمی به یک طرف بچرخانید و انگشتان پا را از بالا به پایین بکشید. به قسمت بالای انگشت خود برگردید و با انگشت شست و اشاره  آن را فشار دهید. این کار را برای هر انگشت پا انجام دهید تا به شل و آرامش آنها کمک شود.

 

5_هر انگشت خود را با انگشتان بالا و پایین بکشید. پا را با یک دست ، درست پشت پاشنه نگه دارید. انگشت دست خود را بین انگشتان فرد قرار دهید. انگشت خود را به سمت پایه انگشتان بکشید و سپس به سمت انتهای انگشتان برگردید. این کار را دو تا سه بار بین انگشتان پا انجام دهید.

  6_مطمئن شوید که از وزن بدن خود استفاده می کنید تا در حین کشیدن انگشتان پا و پایین انگشتان خود حتی فشار وارد شود.در یک زمان روی یک پا متمرکز شوید. پای دیگر را در آب گرم خیس کنید یا روی بالش آرام بگیرید. ابتدا یک پا ماساژ اساسی انجام دهید و سپس توجه خود را به پای دیگر معطوف کنید. حرکات یکسان را برای هر پا تکرار کنید تا هر دو احساس یکسان کنند.یک ماساژ عمیق روی مچ پا انجام دهید. ناحیه توخالی زیر مچ پا آنها را پیدا کنید. از انگشت شست یا انگشت خود استفاده کنید تا چند ثانیه به آرامی این ناحیه را فشار دهید. سپس می توانید از انگشت شست خود برای ایجاد حرکات دایره ای در اطراف مچ پا استفاده کنید. برای کمک به انتشار آن ، حتی به این منطقه فشار وارد کنید.

7_اگر قوزک پا آنها به خصوص سفت و دردناک است ، می توانید با یک دست پاشنه پا را امتحان کنید و توپ دست آنها را با دست دیگر بگیرید. سپس ، به آرامی سه بار پای خود را در اطراف عقربه های ساعت بچرخانید ، و به دنبال آن سه بار در خلاف جهت عقربه های ساعت.از مشت خود بر روی کف پا استفاده کنید. برای ماساژ عمیق تر ، پای خود را با یک دست در پاشنه نگه دارید. با دست دیگر خود مشت بزنید و به آرامی آن را روی کف پای آنها فشار دهید. مشت خود را در حرکات دایره ای ، مثل اینکه خمیر را ورز می دهید ، در مقابل کف قرار دهید. سپس ، آن را به سمت بالا و پایین بکشید. این امر به آزادسازی عمیق تر این منطقه کمک می کند.

  8_بر روی نواحی خاص پا فشار وارد کنید. با ماساژ دادن قسمت های خاصی از روی پای آنها می توانید مناطق خاصی از بدن فرد را آزاد کنید. از انگشت شست و انگشت اشاره خود برای اعمال فشار حتی بیشتر بر روی این نواحی استفاده کنید تا به رفع مشکل خاصی که ممکن است فرد تجربه کند .

 

خطرات و ملاحظات ماساژ پا

پیش از شروع ماساژ کف پا، ابتدا پاها را به لحاظ بریدگی‌ها، پانسمان‌ها یا بیماری پای ورزشکاران بررسی کنید.

دیگر مشکلات موجود در پا از جمله نوروپاتی دیابتی نیز می‌تواند بر این که فرد باید از ماساژ پا بهرمند شود یا خیر تاثیرگذار باشد. مشکلات خاصی می‌تواند باعث حساسیت پا نسبت به فشار شود.

زنان باردار و افرادی که خطر لختگی خون دارند باید پیش از دریافت ماساژ پا با پزشک مشورت کنند.

لطفا نظرات وسوالات خود را با ما در میان بگذارید

 

 

 

با نویسنده این مطلب آشنا شوید
نادر ظهیری

موسس و مدیرعامل موسسه حس ناب زندگی

مدرس دوره های آکادمیک ماساژ

عضو انجمن متخصصین ماساژ

مربی رسمی شنا

ماساژور آکادمی ملی المپیک

ماساژور تیم های المپیک و پارالمپیک

آکواتیک اگزیسایزر(فدراسیون پزشکی ورزشی)

محقق و نویسنده مقالات در حوزه های ورزش،تغذیه ورزشی،سلامت و طب مکمل


معرفی ماساژ آنلاین

ماساژ آنلاین اولین سایت جامع در زمینه آموزش علم ماساژ،طب سنتی و طب سوزنی و همچنین درمان های دستی می باشد.به دور از هر گونه انحراف و نشر مطالب غیر اخلاقی و غیر علمی سعی در رشد ماساژ دارد.

تماس با ما