اتاق ماساژ
اتاق ماساژ یکی از ملزومات ماساژ نمی باشد اما نمیتوان از نقش آن در انجام یک جلسه ماساژ به سادگی گذشت . برای آن دسته از ماساژورهایی که دارای یک مرکز خاص ماساژ هستند می بایست برای اتاق ماساژ خود برنامه ویژه ایی تدارک ببینند . در طراحی یک اتاق ماساژ باید اصول مهمی مانند رنگ ، وسایل ، نور و دما مورد توجه قرار بگیرند .
اتاق ماساژ باید دارای ابعاد مناسبی باشد و از قرار دادن وسایل اضافی در آن اجتناب کرد . اتاق ماساژ باید دارای آرامش وو دور از هرگونه سر و صدای آزار دهنده باشد . در حین ماساژ از رفت آمدهای گاه و بی گاه کاملا اجتناب شود . در صورت رضایت مشتری می توانید از یک موسیقی ملایم ( ترجیحا سلیقه مشتری ) با صدای مناسب استفاده کنید . سعی کنید فضای اتاق را همواره با رایحه عود و عطرهای مناسب همراه باشد .
توصیه می شود از رنگهایی مانند مانند آبی بسیار روشن و نزدیک به سفید یا طوسی و یا سبز روشن، اثر آرامبخش دارند استفاده شود . همچنین شما می توانید از رنگ های مانند خردلی ، قهواه ایی ، عسلی نیز برای رنگ آمیزی اتاق و یا رنگ وسایل داخل اتاق ماساژ استفاده کنید .
نور نباید خیلی زیاد باشد . استفاده از لامپ های کوچک رنگی در اتاق یک ایده مناسب می باشد . دمای اتاق خود را طوری تنظیم کنید که فرد ماساژ گیرنده اصلا احساس سرما یا گرمای بیش از حد نکند . استفاده از تهویه مناسب یک راه کار مناسب می باشد .
معمولا در اتاق ماساژ از شمع استفاده می شود که موجبات آرامش را فراهم می آورد . همچنین استفاده از آبشار یا حوضچه مصنوعی ، درخت های تزیینی ، پرده های مناسب و استفاده از تابلوهای زیبا و . . . نیز می تواند در جلب رضایت مشتری مفید باشد .
اتاق ماساژ معرف سلیقه و تجربه شما ماساژور عزیز می باشد ، پس سعی کنید که برای آن وقت بگذارید و به طراحی آن اهمیت بدهید.